bedrijfsinfo verhuur

home e-mail


Opleidingen

 PADI duikopleidingen
 PADI formulieren
 DAN opleidingen
 Informatie / Inschrijfformulier
 


Overige

 GASTENBOEK
 VERHUUR!
 STREAMING VIDEO

 YAHOO Group Diverad
 PADI Europe

DAN opleidingen

Deze cursus is een beginnerscursus die bedoeld is om het algemene duikpubliek (en gekwalificeerde niet duikers) te trainen om mogelijke duikverwondingenbeter te herkennen en zuurstof eerste hulp te verlenen terwijl er deskundige hulp ingeroepen wordt en/of er gezorgd wordt voor vervoer naar de dichtstbijzijnde medische kliniek.

De cursus is bedoeld om het algemene duikpubliek op te leiden en te trainen in de technieken van het gebruik van zuurstof als eerste hulp bij verdenking van duikverwonding. Bovendien geeft deze cursus een introductie aan nieuwe duikers in de beginselen van het herkennen van duikverwondingtekenen en-symptomen, handelingen en management ervan. Dit programma biedt ook een uitstekende gelegenheid aan ervaren duikers en instructeurs om hun opleiding uit te diepen.

DAN Oxygen Provider
O2

De DAN Oxygen Provider cursus is niet bedoeld om leken te trainen om zuurstof aan het algemene publiek toe te dienen. Hoewel de medische standaards en materialen voor het toedienen van noodzuurstof aan zowel duikers als niet-
duikers gelijk zijn,leidt de DAN Oxigen Provider cursus mensen niet op te reageren bij een verwonding of ziekte in het algemeen met gebruik van zuurstof.

© Diverad 2007/2016 - Technische realisatie UwHomePage.com